زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

رقابت بیش از ۲هزار دانش‌آموز از ۲۵ کشور دنیا | افتخارآفرینی هشت دانش آموز مشهدی در مسابقه جهانی دعوت به ریاضیات ۲۰۲۳

  • کد خبر: ۱۷۷۷۹۳
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
رقابت بیش از ۲هزار دانش‌آموز از ۲۵ کشور دنیا | افتخارآفرینی هشت دانش آموز مشهدی در مسابقه جهانی دعوت به ریاضیات ۲۰۲۳
هشت دانش آموز مشهدی در مسابقه جهانی دعوت به ریاضیات ۲۰۲۳ افتخار آفرینی کردند و به مدال‌‌های طلا، نقره و الماس دست یافتند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، مسابقه جهانی دعوت به ریاضیات(WMI) از سال ۲۰۱۳ در بیش از ۳۰ کشور از سراسر دنیا در حال برگزاری است و فینال مسابقات امسال در ایران برگزار شد. 

بنا به این گزارش، هدف این مسابقه توانمندسازی دانش‌آموزان در زمینه ریاضی از طریق حل مسائل چالشی است. دانش‌آموزان از پایه‌ی پیش‌دبستانی تا پایه‌ی دوازدهم می‌توانند در این مسابقه چالشی ریاضی شرکت کنند. نتایج مرحله مقدماتی این مسابقه به صورت کارنامه بین‌المللی از سوی کمیته مسابقه جهانی WMI برای تمام دانش‌آموزان صادر می‌شود. دانش‌آموزانی که بتوانند در مرحله مقدماتی مدال طلا، نقره و برنز کسب کنند، جواز شرکت در مرحله فینال مسابقه WMI را کسب خواهند کرد که امسال فینال این مسابقه در ایران و شهر تبریز برگزار شد. 

در مرحله فینال این مسابقه ۲۱۷۸ دانش آموز از ٢۵ کشور سراسر جهان از قبیل روسیه، چین، آمریکا، استرالیا، کره، ژاپن، لهستان، ترکیه، سنگاپور، مالزی، تایوان، فلیپین، مراکش، اندونزی، ویتنام و ... در تبریز به رقابت پرداختند.

دانش‌آموزان ایران با کسب ۳۹ مدال رنگارنگ توانستند افتخار آفرینی کنند که ٨ دانش آموز خراسانی در این مسابقه مدال‌های طلا، نقره و الماس را کسب کردند. 

آدرینا رضائی در پایه سوم، ارشین فاضلی مقدم در پایه چهارم و پارمیس اسماعیل‌زاده دانش آموز پایه ششم موفق به کسب مدال طلا در این مسابقه شدند.

همچنین پوریا نافع در پایه اول، نگین وظیفه دان در پایه چهارم و مهسا امام وردی در پایه یازدهم موفق به کسب مدال نقره و کارن سرشار در پایه ششم و یاسمین وظیفه دان در پایه یازدهم، مدال الماس این مسابقات را از آن خود کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->